Monthly Archives: april 2013

Trolleri hos Igelkottens förskola I Ur och Skur.

Idag bar det av till Herrljunga och till förskolan Igelkotten. http://www.igelkotten.net/

Det var med värme och glada leenden som jag togs emot. Barnen såg nyfiket på trollkarlen och var förväntansfulla på vad han, den där killen med hatt och mörk kostym skulle göra. ”TROLLA” ropade de äldsta barnen medans de yngre satt och iakttog med stora ögon.

Innan showen kunde börja bjöds det på tårta och saft, det ger pluspoäng och sådant gillar Ricardo!

På en fantastiskt fin veranda var det uppdukat med liggunderlag och barnen satt lugnt och fint under hela föreställningen. Trodde nog innan att det skulle vara mer spring, med tanke på att det var ganska många yngre barn, men här satt barnen fint och var med i showen på ett härligt sätt.

Då vi var ute och vädret var något kyligt med ett regn som smattrade mot taket var det en aning svårt efteråt när det skulle vikas ballongfigurer. Ballongerna smällde i kylan och krympte ihop. Väl inne i värmen kunde ballongfigurer fortsätta att formas och dagen till ära var det en mus som var mest populär.

Tack för att jag fick vara med och fira ert 20 års jubileum.

Lägger upp en bild på några gåvor jag fick av barnen som kommer väl till pass på utflykter, samt en bild på dagens populäraste ballongfigur ”musen”.

IMG_3269.JPG (2)

IMG_3266.JPG (2)

Trolleri Trollera

Ricardo